joi, 9 iunie 2016

Cum mai pot descoperi minunatele comori ale României?

Sursa foto: Play România
Sunt un călător neobosit şi cred că atunci când sunt stresată ceea ce mă smulge din stresul cotidian este o călătorie, chiar dacă de cele mai multe ori este una virtuală.

Acest tip de deconectare am învătat-o de la o persoană foarte dragă mie, care, de fiecare dată când avea indicator crescut de călătorie, făcea un tur virtual rapid al unor locuri care hrănesc sufletul doar privindu-le. Poarta prin care ajungea la acestea minunăţii ale naturii era fie PC-ul, fie ecranul tabletei sau al telefonului.

Sursa foto: Play România
Cred că simţăminte asemănătoare au avut şi membrii familiei Play România, care au dezvoltat o aplicaţie, nu ştiu dacă unică, însă cu siguranţă utilă celor molipsiţi cu microbul călătoriilor, dar şi celor care sunt ineresaţi să afle de locurile deosebite pe care le ascund oraşele ţării noastre.

Aplicaţia concepută pentru smartphone se numeşte EXPO AR - COMORILE ROMÂNIEI şi este destinată absolut tuturor persoanelor care vor să ştie mai multe despre locurile în care trăiesc sau pe care le vizitează: principalele obiective turistice şi culturale, personalitaţi ale locului şi specificul judeţelor din România.

Delta Dunării este unul din cele mai frumoase locuri din ţară pe care l-aş vizita oricand atat fizic cat şi virtual. Dorul de Delta îl voi putea stăpâni mai bine cu ajutorul acestui detector de comori compus din vederile şi tablourile AR, cuprinse în aplicaţie.

Instrumentul pe care Play România îl va lansa în 11 iunie, la Arad, în cadrul expoziţiei interactive Playfest România - Descoperă Comorile României - face parte dintr-un program mult mai amplu al Asociaţiei cele mai Sate Frumoase din România de promovare turistică ale plaiurilor mioritice prin intermediul jocurilor video, aplicaţiilor şi al conţinutului web.

Pe lângă EXPO AR  - COMORILE ROMÂNIEI, la Arad, sâmbăta se va mai lansa jocul – aplicaţie PLAY ROMÂNIA 2D, în format PC-DVD

Aplicaţia  EXPO AR  - COMORILE ROMÂNIEI se poate descărca gratuit de pe Google play.

Călătorie plăcută !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu